Dispositivos e acessórios
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Preparação 15min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
472 kJ /
113 kcal
Gordura
4.3 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Tomato Focaccia
3h
Amaretti
35min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Pistachio Almond Twists
45min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min