Dispositivos e acessórios
Parmesan and Rosemary Buns
Preparação 15min
Total 1h 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water200 g
-
milk60 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
unsalted butter soft80 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
11.5 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgers
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Ciabattine
3h 30min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Pesto Star Bread
2h 50min
Blueberry Buns
3h 25min
Sardine Empanada
1h 40min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Tarte Bourguignonne
1h 30min
White Finger Rolls
3h 30min