Dispositivos e acessórios
Raspberry Peach Crumb Cake
Preparação 25min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Fruit Filling
-
150 g frozen raspberriesfresh raspberries150 g
-
peaches peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)300 g
-
cornflour1 Tbsp
Crumble Cake
-
plain flour320 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing170 g
-
granulated sugar plus 1 Tbsp for sprinkling280 g
-
flaked almonds40 g
-
sour cream100 g
-
milk100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
7.3 g
Energia
2327 kJ /
556 kcal
Gordura
24.4 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Praline Cheesecake
4h 10min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Pistachio Cupcakes
40min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Candy Corn Pudding
50min
Apple Cake
1h
Mocha Cake
2h 5min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h