Dispositivos e acessórios
Flour From Cereal Grains or Pulses
Preparação 5min
Total 5min
250 g
Ingredientes
-
dried pulses, (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
727.5 mg
Proteína
27.5 g
Energia
3525 kJ /
842.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
29.5 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
203.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Butter
5min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Tortillas
1h 30min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Plain Flour
5min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Vegan Mayonnaise
15min
Gluten Free Bread
1h 40min
Cashew Butter
50min