
Dispositivos e acessórios
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Preparação 25min
Total 3h 45min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing50 g
Paste
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
Nutrição por 1 piece
Energia
93 kcal /
392 kJ
Proteína
2.1 g
Gordura
2.8 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda