Dispositivos e acessórios
Oat and Cashew Pasties
Preparação 1h
Total 2h 30min
80 pieces
Ingredientes
Filling
-
rolled oats150 g
-
water for soaking
-
cashew nuts100 g
-
fresh parsley15 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs3
-
dried oregano1 tsp
Dough
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
240 g margarineunsalted butter soft240 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting600 g
-
egg yolks beaten, for brushing3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
343 kJ /
82 kcal
Gordura
4 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Chia Coconut Bread
2h 40min
Quinoa Anzac Biscuits
1h
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Apple and Peanut Cereal Bars
50min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h