Dispositivos e acessórios
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Preparação 20min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
Persian Flatbread
-
water430 g
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Proteína
117 g
Energia
17075 kJ /
4078 kcal
Gordura
214 g
Fibra
32 g
Hidratos de carbono
403 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Gozleme
1h 15min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Mango Chutney
1h 20min
Pitta Bread
2h
Traditional Samosa
1h 30min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Vegetable Samosa Filling
30min
Persian Flatbreads
1h 45min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min