
Dispositivos e acessórios
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Preparação 20min
Total 2h 35min
4 portions
Ingredientes
Persian Flatbread
-
water430 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Nutrição por 4 portions
Energia
4078 kcal /
17075 kJ
Proteína
117 g
Gordura
214 g
Hidratos de carbono
403 g
Fibra
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda