Dispositivos e acessórios
Parmesan and Oat Rolls
Preparação 10min
Total 1h 40min
12 pieces
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
rolled oats100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water lukewarm250 g
-
neutral oil (eg. vegetable oil), plus extra for greasing40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
medium egg1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
415.9 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1001.2 kJ /
239.3 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
30.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feed the Love
22 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45min
Irish Soda Bread
45min
Quick Flatbreads
20min
English Muffins
3h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Bagels with Egg and Bacon Jam
3h 20min
Chocolate Puffed Rice Cakes
2h 35min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Best Basic Houmous
5min
Chocolate Bourbons
45min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
White Finger Rolls
3h 30min