Dispositivos e acessórios
Vanilla Sponge Layer Cake
Preparação 30min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
Vanilla Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing200 g
-
caster sugar200 g
-
self-raising flour200 g
-
large eggs4
-
baking powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
Vanilla Buttercream
-
unsalted butter soft200 g
-
icing sugar plus extra for dusting400 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
Assembly
-
fondant icing (approx. 660 g)2 batches
-
food colouring pastes as desired
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.3 g
Energia
3200 kJ /
765 kcal
Gordura
29.7 g
Hidratos de carbono
120.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buttercream Icing
10min
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Buttercream icing
5min
Buttercream Icing
5min
American-style Pancakes
40min
Chocolate Chip Cookies
50min
Mini Egg Cupcakes
1h
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Chocolate Fudge Icing
5min
Butterfly Cakes
1h
Easy Chocolate Cake
1h 15min