Rizoto s dýní a taleggiem

Rizoto s dýní a taleggiem

4.3 86 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 porce

Ingredientes

  • cibule na čtvrtky
    60 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    30 gramů
  • dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
    250 gramů
  • vody
    700 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
    320 gramů
  • soli plus podle chuti
    1 čajová lžička
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
    100 gramů
  • másla
    30 gramů

Nutrição por 1 porci

Energia 505 kcal / 2115 kJ
Proteína 10.9 g
Gordura 19.88 g
Hidratos de carbono 72 g
Fibra 1.73 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...