Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steamed Buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
ou 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine sea salt
Pulled Pork and Apple
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 1 tsp fine sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion, quartered
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut in pieces
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut in eighths
- 40 g olive oil, plus extra to rub over skin
- 2 tsp smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 Tbsp brown sugar
- 50 g cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 Tbsp chicken stock paste (see tips)
- 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp whole milk, for brushing
- salad leaves, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3745 kJ / 891 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Hidratos de carbono
- 80.1 g
- Gordura
- 40.7 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40min
Chicken Enchiladas
1h
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30 min
Hash Browns
35 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Pulled Pork Rolls
30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min