Dispositivos e acessórios
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
Preparação 40min
Total 5h 50min
24 pieces
Ingredientes
Brioche Dough
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
milk20 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil for greasing
-
unsalted butter diced170 g
Red Cabbage Slaw
-
red cabbage cut in pieces (5 cm)250 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)1
-
mayonnaise100 g
-
cider vinegar1 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Brioche Buns
-
large egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
water500 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barbecue sauce200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
332 mg
Proteína
9 g
Energia
948 kJ /
227 kcal
Gordura
13 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Halloumi Salad
20min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Pulled Pork Rolls
30min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Guacamole
5min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Chicken Enchiladas
1h