Dispositivos e acessórios
Torta Pasqualina
Preparação 20min
Total 1h 50min
16 slices
Ingredientes
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for brushing15 g
-
artichoke hearts marinated in herb oil, drained280 g
-
fresh spinach leaves rinsed300 g
-
dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained30 g
-
dried marjoram⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs4
-
ricotta cheese450 g
-
whipping cream50 g
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
salt1 tsp
-
water90 g
-
milk80 g
-
plain flour500 g
-
medium eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
12.6 g
Energia
1527 kJ /
365 kcal
Gordura
22.5 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Salami
4h 5min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Pascualina
1h 45min
Gluten-free mini pizzas
2h
Chocolate Eggs
2h 15min
Mushroom pie
1h 30min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Baked spinach and eggs
35min