Dispositivos e acessórios
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Preparação 35min
Total 45min
40 pieces
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opcional) for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.4 g
Energia
368 kJ /
88 kcal
Gordura
5.3 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Baba Ganoush
1h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Provençal tart
1h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Gazpacho
1h 15min
Torta Pasqualina
1h 50min
Kale Meat(less) Balls
30min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min