Dispositivos e acessórios
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Preparação 35min
Total 45min
40 pieces
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opcional) for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.4 g
Energia
368 kJ /
88 kcal
Gordura
5.3 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Matzah
30 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Quinoa and Chia Chips
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min