Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta

Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta

4.3 22 avaliações
Preparação 35min
Total 45min
40 pieces

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • fresh spinach leaves
    500 g
  • plain flour
    40 g
  • semolina plus extra for dusting
    200 g
  • ricotta cheese
    250 g
  • large egg
    1
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • fine sea salt or to taste, plus extra for cooking
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • dried chilli flakes
    2 pinches
  • water for cooking
To Serve
  • olive oil for frying
    1 Tbsp
  • salted butter diced, for frying
    100 g
  • fresh sage leaves for frying
    10 - 12
  • fine sea salt to taste
  • dried chilli flakes (opcional) for serving

Nutrição por 1 piece

Energia 88 kcal / 368 kJ
Proteína 4.4 g
Gordura 5.3 g
Hidratos de carbono 5.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...