Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 853 kJ / 204 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 0 g
- Fibra
- 3.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Badyánový likér
Nenhuma avaliação
Fatayer se sýrem a mátou
1sa 5 dk
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Caponata
30min
Olivová tapenáda
5 min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Falafel
1h
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5h 20min
Kachní paštika s olivami
Nenhuma avaliação
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h