Hrušky v červeném víně

Hrušky v červeném víně

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 porcí

Ingredientes

  • 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
  • 100 gramů cukru krupice
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
  • 3 hřebíčky
  • 800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porce

Proteína 1 g
Energia 853 kJ / 204 kcal
Gordura 0 g
Fibra 3.7 g
Hidratos de carbono 36 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...