Dispositivos e acessórios
Stir-fried Vegetables
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
151 kJ /
36 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Steamed Fish
30 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min