Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Choux Pastry
-
water150 g
-
unsalted butter diced80 g
-
sugar (10 g)2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Chocolate Sauce and Assembly
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets250 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made (see tip)800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
67.1 mg
Proteína
5 g
Energia
1126.7 kJ /
269.3 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
22.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Sauce
5min
Profiteroles
2h 15min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Chocolate syrup
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45min
Chocolate Mousse
3h 20min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Quick Cheese Soufflés
45min