Dispositivos e acessórios
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingredientes
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
663 kJ /
158 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Quiche lorraine
50min
Pizzadeeg
1h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
400-500 g ui karameliseren
50min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Curryworst en linzen
1h
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Cottage pie
1h 10min