Dispositivos e acessórios
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingredientes
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
663 kJ /
158 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pâté in korst
10h
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Spek en fontina gerolde pizza
Nenhuma avaliação
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Spookachtige snacks
1h 15min
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Harde pistachekoekjes
45min
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação