Dispositivos e acessórios
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Preparação 30min
Total 6h
10 porties
Ingredientes
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (opcional)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
54.4 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Meringue spoken
12h 25min
Karamelsaus
1h 30min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação