Dispositivos e acessórios
Chocoladetaart met Pistache
Preparação 35min
Total 4h 45min
8 porties
Ingredientes
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 porties
Sódio
1696.1 mg
Proteína
99 g
Energia
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Gordura
387.7 g
Fibra
66.6 g
Gordura saturada
82.8 g
Hidratos de carbono
325.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pistachio Special Edition
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Gemalen ijs
5min
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Verse zomerse loempia’s
30min