Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 20min
Total 2h
18 stuks
Ingredientes
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
1075 kJ /
257 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Chai latte parfait
15h 5min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Soezendeeg
2h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Kerst stol
2h 20min
Citrus lekkernij
50min
Tex-mexburger
4h 25min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min