Dispositivos e acessórios
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (opcional)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Golden baklava
25h 25min
Chocolate ganache
20min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Apple tart
1h
Sabayon
15min
Chocolate fondant cake
40min
Salted caramel sauce
40min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h