Dispositivos e acessórios
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Preparação 10min
Total 12h 20min
10 portions
Ingredientes
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
31.5 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kale, chia, pear and orange smoothie
25min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Lupini cheese
3h 20min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Maca chocolate bark
50min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min