Dispositivos e acessórios
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Preparação 10min
Total 12h 20min
10 portions
Ingredientes
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
31.5 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy cashew cream
5 Min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Hemp milk
5 Min
Baharat spice mix
5 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Almond biscotti
3 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min