Dispositivos e acessórios
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
188.6 mg
Proteína
6.3 g
Energia
723.6 kJ /
172.3 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Focaccia
2h 5min
Five seed bread
1h 50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Basic bread rolls
45min