Dispositivos e acessórios
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Preparação 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
188.6 mg
Proteína
6.3 g
Energia
723.6 kJ /
172.3 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Basic bread rolls
45min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Hamburger rolls
2h 20min
Freeform basic bread
1h 35min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Baguettes
3h 45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h