Dispositivos e acessórios
Penne with mussels
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
eschalots cut into halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcional) small, deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine (opcional)50 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
tomato paste40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne pasta or similar short dried pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2011 kJ /
480 kcal
Gordura
15 g
Fibra
5.5 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Poached eggs
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crab linguine
30min
Chicken and prawn noodles
30min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Chilli crab pasta
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Steamed fish with green mash
50min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min