Dispositivos e acessórios
Penne with mussels
Preparação 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
eschalots cut into halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcional) small, deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine (opcional)50 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
tomato paste40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne pasta or similar short dried pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2011 kJ /
480 kcal
Gordura
15 g
Fibra
5.5 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garlic prawns
25min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Bolognese sauce
40min
Beef rendang
1h 55min
Frozen fruit sorbet
10min
Spaghetti carbonara
35min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Quick prawn stir-fry
20min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and mushroom crepes
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Pasta salad with trout and vegetables
45min