Steamed snapper, black beans and rice
TM6 TM5 TM31

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 (7 avaliações )

Ingredientes

  • 80 g fermented black beans (see Tips)
  • 1000 g water, plus extra for soaking beans
  • 4 garlic cloves
  • 5 eschalots
  • 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 40 g peanut oil
  • 20 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tsp ground white pepper
  • 350 g jasmine rice
  • 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
  • 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)

Nutrição
por 1 portions
Energia
1125.9 kJ / 268 kcal
Proteína
29 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gordura
7.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Fibra
2.2 g
Sódio
284.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas