Dispositivos e acessórios
Steamed snapper, black beans and rice
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
284.1 mg
Proteína
29 g
Energia
1125.9 kJ /
268 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
All-Purpose Meat Rub
5min
Stewed prunes
55min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Kimchi stew
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min