
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 2 skinless chicken thigh fillets
- 60 g white sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- vegetable oil for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette loaf (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 pieces pickled jalapeño chillies cut into pieces
- ¼ cucumber cut into thin slices
- 2 sprigs fresh coriander leaves only (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 774.8 kcal / 3254.3 kJ
- Proteína
- 34.1 g
- Gordura
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 70.1 g
- Fibra
- 5.2 g
- Gordura saturada
- 12.2 g
- Sódio
- 1783 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Wonton soup
1h
Hot and sour soup
55min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Prawn wontons
2h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
XO sauce
1h 50min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min