Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 2 skinless chicken thigh fillets
- 60 g white sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette loaf (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 pieces pickled jalapeño chillies, cut into pieces
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3254.3 kJ / 774.8 kcal
- Proteína
- 34.1 g
- Hidratos de carbono
- 70.1 g
- Gordura
- 37.9 g
- Gordura saturada
- 12.2 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sódio
- 1783 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Pork belly ramen
4h 10min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1sa 15 dk
Korean marinade
40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Korean fried chicken
4h
Turmeric fried chicken
13h 10 min
Chicken pad thai
55min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1sa 20 dk
Curry laksa
45 λεπτ.
Satay sauce
15 dk