Dispositivos e acessórios
Chicken and Dumplings
Preparação 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter cold and cut into pieces1 oz
-
whole milk2 oz
-
large egg1
-
yellow onion quartered4 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
chicken stock paste3 tsp
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into strips (1 in.)32 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
water38 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
476.2 mg
Proteína
27.8 g
Energia
1523.2 kJ /
364.1 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
20.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos