
Dispositivos e acessórios
Chicken and Dumplings
Preparação 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter cold and cut into pieces1 oz
-
whole milk2 oz
-
large egg1
-
yellow onion quartered4 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
chicken stock paste3 tsp
-
chicken breast cut into strips (approx. 1 in.)32 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
water38 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
364.1 kcal /
1523.2 kJ
Proteína
27.8 g
Gordura
18.3 g
Hidratos de carbono
20.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.8 g
Sódio
476.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos