Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 (2 avaliações )

Ingredientes

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions, quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
1393 kJ / 333 kcal
Proteína
12 g
Hidratos de carbono
20 g
Gordura
24 g
Gordura saturada
9 g
Fibra
4 g
Sódio
680 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas