
Versões compatíveis
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions quartered
- 2 oz extra virgin olive oil divided
- 2 heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 333 kcal / 1393 kJ
- Proteína
- 12 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Sódio
- 680 mg
Receitas alternativas
Cherry Amaretto Dream
10min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Steel Cut Oats
35min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1h 40min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Basic Basmati Rice
35min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Green Bean Gremolata
25min