Dispositivos e acessórios
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Preparação 10min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
680 mg
Proteína
12 g
Energia
1393 kJ /
333 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Five-Seed Bread
1h 50min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Jamie's Mulled Wine
35min
Basil Pesto
10min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min