Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1291 kJ /
309 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Parmesan Stock Cubes
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Creamed Spinach
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min