Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pizza Dough
Preparação 20min
Total 1h 10min
2 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided2 tbsp
-
white rice flour plus extra to dust8 oz
-
tapioca starch4 oz
-
potato starch2 oz
-
sugar2 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
salt1 tsp
-
rapid rise yeast1 packet/envelope
-
water6 oz
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1219.2 mg
Proteína
12.6 g
Energia
3914.8 kJ /
935.7 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
168.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten free tortillas
40min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Gluten-Free Banana Bread
55min