Dispositivos e acessórios
Croquembouche
Preparação 30min
Total 3h 30min
45 pieces
Ingredientes
Pastry Cream
-
whole milk16 oz
-
vanilla bean sliced lengthwise scraped, seeds only½
-
large egg yolks6
-
sugar5 oz
-
cornstarch1 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter1 tbsp
Cream Puffs
-
water8 oz
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs5
Caramel
-
sugar20 oz
-
water divided37 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
-
fresh raspberries to decorate
-
sugar pearls to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
24 mg
Proteína
2.1 g
Energia
531.7 kJ /
127.1 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Apricot Jam
20 min
Strawberry Jam
1 godz. 5 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Sweetened Condensed Milk
50 min
Plum Sauce
50 min
Blackberry Jam
45 min
Raspberry Jam
45 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Mixed berry jam
50 min