Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pasta
Preparação 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
cassava flour plus extra to dust4 oz
-
cornstarch4 oz
-
brown rice flour2 oz
-
guar gum2 tsp
-
large eggs3
-
water2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1598 kJ /
382 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Strawberry Almond Gelato
12 godz. 20 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Pretzels
2 godz. 25 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten free flour mix
10 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min