Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 212 kJ / 51 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 0.3 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salade van gehakte groenten
10min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Mini kerstboompjes
45min
Vruchtensaus (coulis)
10min