Dispositivos e acessórios
Tomato Basil Pasta
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Pescatarian Fish Friday
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Summer Bolognese Bowl
45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Pasta Primavera
50min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Vegetable Stew
1h 15min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Penne Bolognese
40min
Margherita Pizza
2h 10min