Dispositivos e acessórios
Tomato Basil Pasta
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Pescatarian Fish Friday
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara
40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Pasta Primavera
50min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Creamy Pasta with Peas
25min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Apple and Pear Detox Juice
10min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Bolognese Sauce
1h 10min