Dispositivos e acessórios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.7 mg
Proteína
36 g
Energia
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Service
3 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Marry Me Chicken
40 Min