
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 431 kcal / 1803 kJ
- Proteína
- 38 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 628 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Manhattan Clam Chowder
55min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min