Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1731 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 5.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Virgin chai vanille cocktail
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Brioche
5h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Spookachtige snacks
1h 15 min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Indische kippenburger
4h
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15 min
Gevulde veggieslakken
45 min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação