Dispositivos e acessórios
Mediterraanse gebakjes
Preparação 25min
Total 1h
6 stuks
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
30 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Nenhuma avaliação
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Vegan cheeseburgers
10h
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Aardappel flatbread
12h
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Granité van koffie
8h 10min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min