Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1731 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 5.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pulled barbecue jackfruit
25min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
Ananas zandkoekjes
Nenhuma avaliação
Bevroren veenbessen margarita
5min
Zalmsoufflé
1h
Aardbeienmojito
10 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoenborst
Nenhuma avaliação
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min
Pastilla met kip
1h 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min