Mediterraanse gebakjes

Mediterraanse gebakjes

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 1h
6 stuks

Ingredientes

  • boter om in te vetten
  • bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
    270 g
  • middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
    150 g
  • artisjokharten uit blik uitgelekt
    150 - 170 g
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt
    60 g
  • zure room, 20% vet
    200 g
  • eieren
    2
  • verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden
    20
  • gedroogde oregano
    ¼ tl
  • fijn zout
    ¾ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Proteína 14 g
Energia 1731 kJ / 414 kcal
Gordura 30 g
Fibra 5.2 g
Hidratos de carbono 21 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...