
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- boter om in te vetten
- 270 g bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 414 kcal / 1731 kJ
- Proteína
- 14 g
- Gordura
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Fibra
- 5.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Geraspte wortelsalade
10min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Broodkruimels
5min
Gevulde kalkoenborst
Nenhuma avaliação
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Tomatenrijst
30min
Groene smoothie
10min