Versões compatíveis
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizzadeeg
- 120 g water
- 2 - 3 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g broodbloem
- 1 tl zout
Pistache pesto
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 90 g pistachenoten
- ½ teentje knoflook (opcional)
- 3 verse basilicumbladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
Topping
- 80 g Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)
- 60 g mortadella, in plakjes
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Proteína
- 19.5 g
- Hidratos de carbono
- 44.3 g
- Gordura
- 30.8 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 384.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vitello tonnato
13u.
BBQ-saus
20min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Dropijs
8h 30min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min