Dispositivos e acessórios
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Preparação 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
384.3 mg
Proteína
19.5 g
Energia
2200.8 kJ /
526 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Dropijs
8h 30min