Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g middelharde kaas, belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)
- 150 g bloem
- 120 g boter, koud, in stukken
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje pikante paprikapoeder
- 200 g gevulde groene olijven, goed uitgelekt
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 225 kJ / 54 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 0.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Forelmousse
5 min
Mousse van kaas
10 min
Amandelverslaving
1h
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15 min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Mousse van tonijn
10 min