Zapečené portobello s bílou klobásou

Zapečené portobello s bílou klobásou

4.8 6 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 150 gramů sýru čedaru na kousky
  • 4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli papričku, čerstvou
  • 1 svazek petržele, čerstvé
  • 200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porce

Proteína 21 g
Energia 1593 kJ / 381 kcal
Gordura 28 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 11 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...