
Dispositivos e acessórios
Marble sponge slice with peach crème
Preparação 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Energia
336 kcal /
1407 kJ
Proteína
8 g
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
53 g
Fibra
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Treat Yourself
10 Receitas
Suíça
Suíça