Dispositivos e acessórios
Marble sponge slice with peach crème
Preparação 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
8 g
Energia
1407 kJ /
336 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Treat Yourself
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Brownies
50min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Pineapple Shortbread
2h
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Brioche
8h
Sesame Balls
10min
Strawberry Cinnamon Rolls
4h 15min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Apple Rose Tart
1h 40min
Apricot liqueur
30min