Zalm met rijst en champignons

3.5 2 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portie

Ingredientes

  • teentje knoflook in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • olijfolie
    20 g
  • champignon, vers gevierendeeld
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    100 g
  • visbouillon blokje (0,5 l)
    1
  • paprikapoeder (opcional)
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • peper, gemalen
    ½ tl
  • water
    400 g
  • witte kortkorrelige rijst
    200 g
  • zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 637.7 mg
Proteína 21.5 g
Energia 1963.2 kJ / 470 kcal
Gordura 15.2 g
Fibra 11.1 g
Gordura saturada 3.4 g
Hidratos de carbono 68.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...