Dispositivos e acessórios
Japanse Ramen Noedelsoep
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portie
Ingredientes
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd400 g
-
teentjes knoflook3
-
Japanse sojasaus (of shoyu)60 g
-
sesamolie10 g
-
water2000 g
-
gedroogde noedels ramen375 g
-
jonge spinazie, vers100 g
-
kippenbouillon750 g
-
rijstazijn zwart1 tl
-
gember, vers wortel gesneden (3 mm)2 kleine stukjes
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
eieren2
-
nori vellen (9 cm x 3,5 cm)12
-
zoete maïskorrel, uit blik4 eetlepels
-
lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering2
-
geroosterd sesamzaad voor garnering2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Energia
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Italiaanse brunch
1h 30min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Boemkool buffalo hapjes
35min
Sate Ayam
1h 30min
Batbout met kaas
30min