Dispositivos e acessórios
Ancient Grain Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
16 slices
Ingredientes
-
olive oil to grease
-
water15 oz
-
lemon juice1 tsp
-
1 tsp active dry yeast, (see Tip)rapid rise yeast1 packet/envelope
-
amaranth flour3 oz
-
kamut flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
spelt flour3 oz
-
bread flour10 ½ oz
-
millet grain2 oz
-
salt2 tsp
-
coconut sugar (opcional)½ oz
-
salted butter to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5 g
Energia
695 kJ /
166 kcal
Gordura
1 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Rustic Bread
2h
Tomato Ketchup
1h 15min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Eggless Pasta
45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Lentil Loaf
1h 10min
Beet Hummus
20min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min