Dispositivos e acessórios
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
Preparação 30min
Total 2h 40min
8 stuks
Ingredientes
Deeg
-
water300 g
-
verse gist15 g
-
bloem500 g
-
fijn zout15 g
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
Gekruid vlees voor de vulling
-
ui gehalveerd100 g
-
gele paprika in stukken50 g
-
paprika, rode in stukken50 g
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
-
rundergehakt300 g
-
fijn zout naar smaak2 snuifjes
-
paprika naar smaak2 snuifjes
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gemalen komijn1 snuifje
Assemblage
-
olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
17 g
Energia
2134 kJ /
510 kcal
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Marokko
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50min
Fatayer met kaas en munt
2h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Ananas zandkoekjes
2h
Drie kaas pides
1h 40min
Tex-mexburger
4h 25min