Dispositivos e acessórios
Soefganiots
Preparação 40min
Total 2h
20 porties
Ingredientes
-
melk250 g
-
gedroogde gist30 g
-
bloem en een beetje meer om te bestuiven500 g
-
kristalsuiker75 g
-
boter75 g
-
eieren2
-
fijn zout1 tl
-
frituurolie en een beetje meer voor het invetten
-
100 g poedersuikerkristalsuiker100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
5 mg
Proteína
1 g
Energia
712 kJ /
170 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Karameltaart
3h 50min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h
Drie kaas pides
1h 40min
Basis karamel
25min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Bananensticks met chocoladecoating
Nenhuma avaliação
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min