Dispositivos e acessórios
Japanese Strawberry Shortcake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1635.9 kJ /
391 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
32.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pineapple tarts
1h 30min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Egg Tarts
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2h
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h