Dispositivos e acessórios
Japanese Strawberry Shortcake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1635.9 kJ /
391 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
32.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 godz. 20 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Egg Tarts
50 min