Dispositivos e acessórios
Japanese Strawberry Shortcake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1635.9 kJ /
391 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
32.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Egg Tarts
50min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1h 20min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Killer Toast
2h
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min