Dispositivos e acessórios
Ghee Rice
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
parboiled basmati rice (see tips)500 g
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves6
-
yellow onion cut in halves125 g
-
ghee50 g
-
dried bay leaves2
-
cinnamon stick1
-
star anise1
-
water900 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
mushroom powdervegetable stock powder½ tsp
-
coconut milk50 g
-
carrots diced80 g
-
roasted cashew nuts to garnish15 g
-
raisins to garnish10 g
-
coriander leaves to garnish10 g
-
mint leaves to garnish10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
110 mg
Proteína
7 g
Energia
1757 kJ /
420 kcal
Gordura
11 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Goreng Pengantin
40min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Curry Mee
30min
Prawn Biryani
1h 15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min