Dispositivos e acessórios
Spinach turnovers (fatayer)
Preparação 20min
Total 1h 25min
32 pieces
Ingredientes
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1.8 g
Energia
305 kJ /
73 kcal
Gordura
3.1 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kashta cream
10min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Cheese sambousek
1h 45min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Okra and meat stew (bamia)
1h