Dispositivos e acessórios
Spinach turnovers (fatayer)
Preparação 20min
Total 1h 25min
32 pieces
Ingredientes
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1.8 g
Energia
305 kJ /
73 kcal
Gordura
3.1 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Falafel
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Falafel
25 godz. 30 min
Tarator (tahini dip)
5 min